Journalistiek ten gronde aan de slag met Facebook, LinkedIn, Instagram en Pinterest [uitgesteld]

Nieuwe datum
Start
06-05-2020 09:30

Omdat de gezondheid en het welzijn van onze cursisten en lesgevers primeert, nemen wij preventieve maatregelen in lijn met de adviezen en maatregelen bepaald door de overheid. Concreet betekent dit dat we deze vorming uitstellen naar een latere datum. 

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwe vormingsdata, stuur dan een mailtje naar Diane.Rijmenants@thomasmore.be en schrijf je in op onze nieuwsbrief

 

Hoe ga je redactioneel aan de slag gaat met sociale media? Wat aan te vangen met hashtags, emoticons, mentions,..? Ontdek in deze workshop hoe je de beste content maakt. We gaan dieper in op beelden en verhalen die werken. We leren je wat er nodig is om je publiek te bereiken en geven tips en hacks uit de praktijk om je pagina's te laten groeien.

Via gratis apps en tools leren we je efficiënt en doelgericht aan de slag te gaan. We leren hoe je pagina's correct opzet, hoe je interactiviteit stimuleert en hoe je omgaat met negatieve reacties. Je komt te weten welke metrics belangrijk zijn en hoe je ze correct interpreteert.

Belangrijke informatie

Het is aanbevolen om al ervaring te hebben met sociale media, al hoeft die niet uitgebreid te zijn. Indien je ervaring hebt met het plaatsen van content en actief bent met een pagina, beschik je over voldoende voorkennis.

Zodra het max. aantal deelnemers (12) wordt bereikt, leggen we een reservelijst aan.

Doelgroep

Journalisten met enige ervaring met sociale media (plaatsen van content en actief met een pagina) 

Voorbereiding cursisten
  • Eigen laptop meebrengen (werkt makkelijker dan tablet/smartphone)
Trainer
Email
diane.rijmenants@thomasmore.be
Duur
twee volledige dagen
Prijs
80.00 euro
Locatie

Thomas More Mechelen

Campus De Ham
Raghenoplein 21bis
2800 Mechelen