persacademie campagnebeeld
persacademie slagzin
persacademie voor wie? persacademie vormingen persacademie lesgevers persacademie tarieven persacademie inschrijven persacademie praktisch persacademie wie doet wat? persacademie contact persacademie links persacademie HOME


button mediacoach

Powersessie: How to story?

08/05/2015 17:00
08/05/2015 19:00

Tim Verheyden (VRT-journalist) en Tom Rumes (docent storytelling) nemen je in deze inspiratiesessie mee achter de schermen van een sterk verhaal. Ze geven je de basics van storytelling mee en waarschuwen je voor valkuilen. Storytelling is jezelf voortdurend in vraag stellen en kijken hoe je een verhaal anders kan vertellen. Verhalen vertellen is moeilijk. Vreselijk moeilijk. Toch heeft iedereen een verhaal dat, eens je de nodige tips en tricks op zak hebt, in beeld of tekst gebracht kan worden. Door hard werk, de juiste keuzes, maar ook door kennis van de opbouw van verhalen kan je de kunst van het storytelling wel degelijk aanleren.

De auteurs van How To Story willen je vooral zin geven om goede verhalen te vertellen. Kort en krachtig, maar met aandacht voor zowel inhoud als tactiek, leer je van de auteurs met tonnen ervaring alles wat je moet weten om je publiek te boeien - en geboeid te houden. Concreet en met heel veel praktijkvoorbeelden. Tegelijkertijd kijken ze ook naar morgen en het veranderend journalistiek landschap. 

Verloop van een inspiratiesessie:

16u30: onthaal met koffie en thee
17u00: start sessie
19u00: netwerkmoment

Trainer: 
Tom Rumes
Duur: 
1 avond
Data: 
vrijdag 8 mei 2015
Prijs: 
gratis
Locatie: 

Thomas More Mechelen 
Campus De Ham
Raghenoplein 21bis 
2800 Mechelen

| naar overzicht vormingen |

Signups closed for this Opleiding